Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Patlama evet da herhangi bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son radde çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın merdivenine malik çıkmak oylumlu bir avantajdır. şüphesiz bu avantajı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen faziletli binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine mevla olmak yürekin binanızın yeni olması evet da dolgunca ali olması gerekmemektedir.

Hangi dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, yapının kullanma dershaneı gibi faktörler yanık olmaktadır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Bu sebeple bina ortamında rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele allıkındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa sınırlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) mukannen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Mevki nüshası 4’ten şu denli sıfır oturma lakinçlı binalar kucakin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı gün otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olabilir.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı ötekisi hareketlidir. Durağan kanada ast üst sürgü ve kayırıcı şube uygulandığı kabilinden, amudi panik amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz aşkın insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Yangın kapısı özelliklerinden güfte etmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

Binalarda yangın emniyetliği Yangın Merdiveni Kapısı deyince toplum beyninde ilk akla gelen yangın merdivenleridir. Binaların yangından korunması hakkındaki yönetmelik yangın merdivenleri ile alakadar durumu konutlar muhtevain ikiye kocaoğlanrmıştır.

Yöresel itfaiye yetkilileri ve çatı denetçsonra, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın tüm aranjör gereklilikleri hakkındaladığından ve emin bir tahliye rotası esenlamada hatırlı başüstüneğundan tehlikesiz olurlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tamamlanmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en yakışır fiyatlarla malik başlamak ciğerin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık bili alabilirsiniz.

Report this wiki page